Novice

Laskavi naziv »Izbran produkt leta – izbran tudi za okus« podeljen izdelkom ZELENE DOLINE

Laskavi naziv »Izbran produkt leta – izbran tudi za okus« podeljujejo potrošniki kakovostnim in inovativnim izdelkom. Izkazano zaupanje potrošnikov je najvišje priznanje, ki ga lahko prejme izdelek. Prestižni naziv »Izbran produkt leta 2019 – izbran tudi za okus« so prejeli SUPER sadni jogurti, ki se predstavljajo kot superjunaki iz zelenih dolin. Kot prijetna osvežitev dneva se predstavlja še en dobitnik laskavega naziva, LCA napitek ZELENE DOLINE.

Iščemo novo 12. Mlečno kraljico 2019

Enajsta mlečna kraljica, Monika Rakun uspešno zaključuje svoj mandat. Mi pa že ponosno iščemo novo dekle, ki bo prejelo laskavi naziv 12. Mlečne kraljice ZELENE DOLINE Slovenija, in bo v letu 2019 skrbelo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja. K prijavi vabimo vsa dekleta, stara od 18 do 28 let.

Za lepe trenutke: SUPER jogurtova svežina z veliko velikimi koščki sadja

V praznični december stopamo v siju novosti, ki bogatijo znamko ZELENE DOLINE. Romantični zimski dnevi bodo še bolj pestri in praznično vzdušje še bolj veselo. Na vprašanje: »Zakaj?«, odgovarjamo, da smo za slastno razvajanje pripravili SUPER sadne jogurte, z velikimi koščki sadja. Izbor okusov je za vsak teden drugačen: prvi teden jagoda, drugi teden ananas, tretji borovnica in v četrtem tednu, veselega decembra, se razvajamo z okusom breskve.