Krem maskarpone ZELENE DOLINE - več kot le dober

Blagovna znamka ZELENE DOLINE spet bogati svojo ponudbo, tokrat z novostjo Krem maskarpone ZELENE DOLINE. Primeren je za različne priložnosti, prinaša pa sporočilo pregovora, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Svojo vsestransko uporabnost utrjuje pri pripravi slanih jedi, lahko je sestavina »strasti« v sladicah, ali pa odlična samostojna priloga.

sampioni

Sampioni

Krem maskarpone odlikujeta poln okus in kremasta tekstura. Zaradi njegovega nevtralnega okusa mu lahko dodamo skorajda kar koli: ponudimo ga s klasičnimi dodatki, kot so kava, kakav, čokolada.

Krem maskarpone ZELENE DOLINE odlikuje skrben nadzor od začetne surovine do končnega izdelka. Osnova je smetana, pridobljena iz skrbno kontroliranega in visokokakovostnega slovenskega mleka, pridelanega brez gensko spremenjenih organizmov. Zaradi kremaste strukture se Krem maskarpone ZELENE DOLINE lahko uporabi namesto masla, da obogati okus rižotam. Če se mu primešajo sveža zelišča, lahko z njim pripravimo razne žepke iz listnatega testa. Njegovo vsestransko uporabnost pa izkoristimo tudi kot polnilo za raviole. Hkrati se odlično ujema z okusom špargljev, nepogrešljiv je tudi pri pripravi jedi z dimljenim lososom ali kot nadev za palačinke ali tiramisu.

V sebi ponosno nosi sporočilo: »Več kot le dober in nihče ne zameri, če se odločiš za še.«

Ker naši potrošniki želijo vedeti, kaj jedo

Krem maskarpone ZELENE DOLINE z zavezo kakovosti dosega pričakovanja potrošnikov, ki želijo vedeti, kaj jedo. Potrošniki lahko na spletni strani www.mlecnacesta.si ali z mobilno aplikacijo Izvor by Origin Trail preverijo izvor mleka. To pomeni, da kupci lahko sledijo osnovni surovini, surovemu mleku od njegovega izvora na kmetiji vse do trgovskih polic. Izvor se začne na odkupnem mestu, na kmetiji ali v zbiralnici, sledijo prevzem mleka v mlekarni, predelava skozi proizvodni proces in skladiščenje.

»Izbrana kakovost – Slovenija«

Dodatno žlahtnost novemu izdelku Krem maskarpone daje znak »Izbrana kakovost – Slovenija«, kar pomeni, da poleg slovenskega izvora surovine tudi proizvodni proces poteka v Sloveniji, da surovo mleko odlikuje odlična mikrobiološka kakovost in da od prevzema mleka v zbiralnici do sprejema v predelovalnem obratu mine manj kot 15 ur.

Naj vam novost iz ZELENE DOLINE, Krem maskarpone, pomaga pri ustvarjanju odličnega kulinaričnega razvajanja.


Prvi v Sloveniji s certifikatom »Brez GSO«
Gensko spremenjeni organizmi so živi organizmi, v katerih je bil genski material (DNK) spremenjen s postopki, ki potekajo drugače kot v naravi. Po javnomnenjskih raziskavah 92 % Slovencev odklanja take proizvode. Mlekarna Celeia je prvi slovenski živilski proizvajalec, ki ima na svojih proizvodih ZELENE DOLINE certificirano oznako »Brez GSO«. Ta jamči, da so sestavine preverjene na vseh ravneh – od krme do končnega proizvoda. V certifikacijsko shemo je vključenih vseh 1220 slovenskih proizvajalcev mleka in 17 kmetijskih zadrug, od katerih Mlekarna Celeia odkupuje mleko. Porabnikom oznaka »Brez GSO« zagotavlja še večje zaupanje v kakovost.

Januarja 2017 je bila Mlekarni Celeia podaljšana veljavnost certifikata »Brez GSO«. Podroben pregled dela podjetja in potrditev certifikata je opravil Inštitut za kontrolo in certifikacijo Univerze v Mariboru.

Praznujemo 30 let ZELENE DOLINE
#POVEZANOST, #PREDANOST, #ISKRENOST, #PRIPADNOST in #POGUM predstavljajo mozaik vrednot ter odlikujejo znamko ZELENE DOLINE. Simbolično jih zastopajo ambasadorji. Verjamejo namreč, da s svojo zgodbo ustvarjajo številne sledi, ki jih je vredno pustiti tudi ob letošnji 30-letnici krovne blagovne znamke ZELENE DOLINE.

Vabimo vas, da ste tudi vi del našega praznovanja in se nam pridružite na FB ZELENE DOLINE ter se potegujete za nagrade.