Novice

»Izbran produkt leta« za izdelke ZELENE DOLINE

Laskavi naziv »Izbran produkt leta 2018« vodi potrošnike do najnovejših produktov na trgu in nagrajuje proizvajalce za kakovost in inovativnost. Za mlečne izdelke ZELENE DOLINE predstavlja najvišjo nagrado zadovoljstva po izboru slovenskih potrošnikov.

Novost med prvaki dobrega počutja, napitki LCA ZELENE DOLINE

Že odštevate dneve do priložnosti, ko bomo globoko vdihnili pomlad in si privoščili sprehod ali tek v naravi? Vse bolj pomembni redni telesni aktivnosti je potrebno nameniti dovolj pozornosti, enako pa velja tudi za regeneracijo, ki sledi po naporih. Da bodo izzivi prihajajoče pomladi lažji, je blagovna znamka ZELENE DOLINE svojo ponudbo obogatila z novostjo, napitki LCA ZELENE DOLINE v dveh okusih: mango ter ananas in kokos.

Iščemo novo 11. Mlečno kraljico 2018

Deseta mlečna kraljica, Ida Simončič uspešno zaključuje svoj mandat. Mi pa že ponosno iščemo novo dekle, ki bo prejelo laskavi naziv 11. Mlečne kraljice ZELENE DOLINE Slovenija, in bo v letu 2018 skrbelo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja. K prijavi vabimo vsa dekleta, stara od 18 do 28 let.

Krem maskarpone ZELENE DOLINE - več kot le dober

Blagovna znamka ZELENE DOLINE spet bogati svojo ponudbo, tokrat z novostjo Krem maskarpone ZELENE DOLINE. Primeren je za različne priložnosti, prinaša pa sporočilo pregovora, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Svojo vsestransko uporabnost utrjuje pri pripravi slanih jedi, lahko je sestavina »strasti« v sladicah, ali pa odlična samostojna priloga.