Novice

25 medalj za ZELENE DOLINE na sejmu AGRA

Strokovnjaki so ponovno prepoznali odličnost mlečnih izdelkov ZELENE DOLINE in jim na 31. Mednarodnem ocenjevanju mleka in mlečnih izdelkov, v okviru 55. Mednarodnega sejma Agra v Gornji Radgoni, podelili kar 25 medalj.

Razkošje slastnega razvajanja – MYTHOS grški tip jogurta med in pomaranča

V vrtincu mitov in legend se je izoblikovala pestra izbira grške kulinarike. Sledili smo navdihu in očarani od pestrosti okusov ponudbo mlečnih izdelkov ZELENE DOLINE obogatili z grškim tipom jogurta MYTHOS. Okusom, navadni ali skupaj z jagodo oziroma gozdnimi sadeži se je pridružil novi okus, med in pomaranča.

V Mlekarni Celeia pozvali k enakovredni obravnavi pri podporah razvojnih naložb

V okviru dvodnevnega vladnega obiska v savinjsko-celjski regiji, sta minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mag. Dejan Židan in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zdravko Počivalšek, obiskala tudi Mlekarno Celeia. Na srečanju namenjenem utrjevanju medsebojnega dialoga in sodelovanju vladnih institucij in gospodarstva so pozornost namenili tudi razvojnim projektom in prihodnjim novim naložbam Mlekarne Celeia.

ZELENE DOLINE z »mlečnim« avtobusom obkrožile Ljubljano

Ljubljana, 11. april 2017 – Blagovna znamka ZELENE DOLINE, ki letos praznuje 30 let, je svoje praznovanje danes zaznamovala nekoliko drugače. V družbi nove mlečne kraljice so se z gostom, kmetijskim ministrom Dejanom Židanom, in gostiteljem, direktorjem Mlekarne Celeia Marjanom Jakobom, na krožni vožnji po prestolnici pogovarjali o pomenu sheme kakovosti za mlečne izdelke.