Novice

ZELENE DOLINE z »mlečnim« avtobusom obkrožile Ljubljano

Ljubljana, 11. april 2017 – Blagovna znamka ZELENE DOLINE, ki letos praznuje 30 let, je svoje praznovanje danes zaznamovala nekoliko drugače. V družbi nove mlečne kraljice so se z gostom, kmetijskim ministrom Dejanom Židanom, in gostiteljem, direktorjem Mlekarne Celeia Marjanom Jakobom, na krožni vožnji po prestolnici pogovarjali o pomenu sheme kakovosti za mlečne izdelke.

Krono nove, 10. mlečne kraljice je prevzela Ida Simončič

V letu, ko blagovna znamka ZELENE DOLINE praznuje 30 let, bo poslanstvo mlečne kraljice širila 22-letna Ida Simončič iz Podsrede. Na dogodku, ki ga je v duhu #VREDNOT znamke ZELENE DOLINE povezoval Boštjan Romih, pa smo med drugim že 35. leto zapored podelili tudi priznanja našim največjim proizvajalcem mleka.

Stopimo na pot kulinaričnega raziskovanja – s smetano za kuhanje ZELENE DOLINE

Ko trčita ustvarjalnost in želja po ustvarjanju popolnega obroka, nas prevzame strast, združevanje odličnih živil pa nas popelje na pot kulinaričnega ustvarjanja. Navaden in à la carte užitek loči le tanka črta. Skrivnost je v izboru kakovostnih surovin, ki jedem dajejo polnost okusa. Kot skrivnostna sestavina se predstavlja smetana za kuhanje, novost v ponudbi mlečnih izdelkov ZELENE DOLINE.

Laskavi naziv »Izbran produkt leta« za izdelke ZELENE DOLINE

Laskavi naziv »Izbran produkt leta« podeljujejo potrošniki kakovostnim in inovativnim izdelkom. Izkazano zaupanje potrošnikov je najvišje priznanje, ki ga lahko prejme izdelek. Prestižni naziv »Izbran produkt leta 2017« so prejeli vedno odlični probiotični jogurti LCA ZELENE DOLINE z izboljšano recepturo, skutke s sadjem Oki Doki, avtohtoni poltrdi siri v rezinah ZELENE DOLINE »Dimar, Dolinar, Šmarski Rok«, beli sir ZELENE DOLINE in gurmanska posebneža po svojem okusu in imenu, mlečna namaza Ena žlahtna štorija, pršut in olive ter namaz z lešniki in kakavom.