Novice

Mleko brez laktoze za brezskrben začetek dneva

Mleko je bogat vir beljakovin, mineralov in vitaminov. Pa vendar ima po njegovem zaužitju vedno več ljudi prebavne težave. Večinoma gre za simptome laktozne intolerance, ki onemogoča presnovo mlečnega sladkorja. Zato priporočamo trajno mleko Zelene Doline brez laktoze, v katerem lahko brezskrbno uživajo tudi ljudje z občutljivejšo presnovo.

Preizkusite prenovljene jogurte LCA z virtualnimi očali

Mlekarna Celeia je prva na slovenskem trgu, ki potrošniku zagotavlja popolno senzorično izkušnjo, saj s tehnologijo virtualne resničnosti aktivira vseh pet človeških čutov – okus, vonj, otip, vid in sluh. Gre za inovativen pristop, ki se predstavlja na degustacijah probiotičnih jogurtov LCA, prvakov dobrega počutja.

V družbi prvakov dobrega počutja

Preteklost črpa iz trenutkov življenja. Sodobne smernice pa z izvirnostjo preteklosti in harmonijo okusov sedanjosti ustvarjajo pestrost odličnih probiotičnih jogurtov LCA Zelene Doline. Ker si slovenski uporabniki zaslužijo le najboljše, danes v lončke polnjene jogurte LCA odlikuje nova, izboljšana receptura. Predstavljajo vir prehranskih vlaknin in kalcija, odlikuje jih nizka vsebnost maščobe in proizvedeni so izključno iz slovenskega mleka. Sadnim okusom dodatno slast dajejo veliki koščki sadja.

Iščemo novo Mlečno kraljico 2016

Deveta mlečna kraljica, Maja Sirše uspešno zaključuje svoj mandat. Mi pa že iščemo novo dekle, ki bo prejelo laskavi naziv Mlečna kraljica in bo v letu 2016 skrbelo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja. K prijavi vabimo vsa dekleta, stara od 18 do 28 let.