Novice

Stopimo na pot kulinaričnega raziskovanja – s smetano za kuhanje ZELENE DOLINE

Ko trčita ustvarjalnost in želja po ustvarjanju popolnega obroka, nas prevzame strast, združevanje odličnih živil pa nas popelje na pot kulinaričnega ustvarjanja. Navaden in à la carte užitek loči le tanka črta. Skrivnost je v izboru kakovostnih surovin, ki jedem dajejo polnost okusa. Kot skrivnostna sestavina se predstavlja smetana za kuhanje, novost v ponudbi mlečnih izdelkov ZELENE DOLINE.

Laskavi naziv »Izbran produkt leta« za izdelke ZELENE DOLINE

Laskavi naziv »Izbran produkt leta« podeljujejo potrošniki kakovostnim in inovativnim izdelkom. Izkazano zaupanje potrošnikov je najvišje priznanje, ki ga lahko prejme izdelek. Prestižni naziv »Izbran produkt leta 2017« so prejeli vedno odlični probiotični jogurti LCA ZELENE DOLINE z izboljšano recepturo, skutke s sadjem Oki Doki, avtohtoni poltrdi siri v rezinah ZELENE DOLINE »Dimar, Dolinar, Šmarski Rok«, beli sir ZELENE DOLINE in gurmanska posebneža po svojem okusu in imenu, mlečna namaza Ena žlahtna štorija, pršut in olive ter namaz z lešniki in kakavom.

Optimizacija poslovnih procesov v Mlekarni Celeia d.o.o.

Mlekarna Celeia d.o.o. je na javnem razpisu za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2016 in 2017 »Procesni vavčer 2016/2017« uspešno pridobila sofinanciranje, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Trajno mleko ZELENE DOLINE, izključno iz slovenskega mleka

Trajno mleko ZELENE DOLINE je proizvedeno izključno iz slovenskega mleka. Izbirate lahko med mlekom s 3,5 ali 1,5 % m.m., za ljudi z občutljivejšo presnovo pa je na voljo trajno mleko brez laktoze. V ponudbo smo sedaj vključili tudi manjše pakiranje - predstavlja se trajno mleko ZELENE DOLINE, s 3,5 % m.m., v pakiranju 0,5 L.

Iščemo novo 10. Mlečno kraljico 2017

Deveta mlečna kraljica, Urška Pevec uspešno zaključuje svoj mandat. Mi pa že ponosno iščemo novo dekle, ki bo prejelo laskavi naziv 10. Mlečne kraljice ZELENE DOLINE Slovenija, in bo v letu 2017 skrbelo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja. K prijavi vabimo vsa dekleta, stara od 18 do 28 let.