Novice

28 medalj za Zelene Doline na sejmu AGRA

Strokovnjaki so ponovno prepoznali odličnost mlečnih izdelkov Zelene Doline in jim na 30. Mednarodnem ocenjevanju mleka in mlečnih izdelkov podelili kar 28 medalj.

Žlahtni mlečni namaz za vso »žlahto«

Mlečni izdelki v bogati slovenski kulinariki dosegajo velik ugled. Vse pogosteje se v dnevno prehrano vključujejo tudi mlečni namazi Zelene Doline. Njihovo ponudbo smo dopolnili z žlahtno zgodbo, ki jo pišejo »štorije« življenja preprostih ljudi. Kulinarično doživetje domačnosti smo najprej pričarali z nepogrešljivo kombinacijo pršuta in zelenih oliv, danes pa mu priključujemo slastni namaz z lešniki in kakavom.

Mleko brez laktoze za brezskrben začetek dneva

Mleko je bogat vir beljakovin, mineralov in vitaminov. Pa vendar ima po njegovem zaužitju vedno več ljudi prebavne težave. Večinoma gre za simptome laktozne intolerance, ki onemogoča presnovo mlečnega sladkorja. Zato priporočamo trajno mleko Zelene Doline brez laktoze, v katerem lahko brezskrbno uživajo tudi ljudje z občutljivejšo presnovo.

Preizkusite prenovljene jogurte LCA z virtualnimi očali

Mlekarna Celeia je prva na slovenskem trgu, ki potrošniku zagotavlja popolno senzorično izkušnjo, saj s tehnologijo virtualne resničnosti aktivira vseh pet človeških čutov – okus, vonj, otip, vid in sluh. Gre za inovativen pristop, ki se predstavlja na degustacijah probiotičnih jogurtov LCA, prvakov dobrega počutja.