Novice

Preizkusite prenovljene jogurte LCA z virtualnimi očali

Mlekarna Celeia je prva na slovenskem trgu, ki potrošniku zagotavlja popolno senzorično izkušnjo, saj s tehnologijo virtualne resničnosti aktivira vseh pet človeških čutov – okus, vonj, otip, vid in sluh. Gre za inovativen pristop, ki se predstavlja na degustacijah probiotičnih jogurtov LCA, prvakov dobrega počutja.

V družbi prvakov dobrega počutja

Preteklost črpa iz trenutkov življenja. Sodobne smernice pa z izvirnostjo preteklosti in harmonijo okusov sedanjosti ustvarjajo pestrost odličnih probiotičnih jogurtov LCA Zelene Doline. Ker si slovenski uporabniki zaslužijo le najboljše, danes v lončke polnjene jogurte LCA odlikuje nova, izboljšana receptura. Predstavljajo vir prehranskih vlaknin in kalcija, odlikuje jih nizka vsebnost maščobe in proizvedeni so izključno iz slovenskega mleka. Sadnim okusom dodatno slast dajejo veliki koščki sadja.

Iščemo novo Mlečno kraljico 2016

Deveta mlečna kraljica, Maja Sirše uspešno zaključuje svoj mandat. Mi pa že iščemo novo dekle, ki bo prejelo laskavi naziv Mlečna kraljica in bo v letu 2016 skrbelo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja. K prijavi vabimo vsa dekleta, stara od 18 do 28 let.

Kateri lik iz žlahte si?

Pravijo, da je v ljubezni in pri hrani vse dovoljeno. Kateri izmed 10 likov iz televizijske žlahte Ene žlahtne štorije si ti? Reši vprašalnik in izvedel boš, kaj tvoj žlahtni okus pove o tebi!