Novice

Ambiciozni načrti širijo ponudbo izdelkov Zelene Doline

Mlečni izdelki Zelene Doline so naša strast. Zato smo si zastavili ambiciozne načrte in se usmerili v tehnološko posodobitev polnilne linije, ki omogoča lastno proizvodnjo tekočih jogurtov Zelene Doline, polnjenih v PET-plastenke. Verjamemo, da bosta praktična embalaža in pestrejša ponudba tekočih jogurtov razgibala življenjski utrip naših zvestih kupcev in ob kulinaričnih razvajanjih dodatno krepila njihovo zaupanje v blagovno znamko Zelene Doline.

28 medalj za Zelene Doline na sejmu AGRA

Strokovnjaki so ponovno prepoznali odličnost mlečnih izdelkov Zelene Doline in jim na 30. Mednarodnem ocenjevanju mleka in mlečnih izdelkov podelili kar 28 medalj.

Žlahtni mlečni namaz za vso »žlahto«

Mlečni izdelki v bogati slovenski kulinariki dosegajo velik ugled. Vse pogosteje se v dnevno prehrano vključujejo tudi mlečni namazi Zelene Doline. Njihovo ponudbo smo dopolnili z žlahtno zgodbo, ki jo pišejo »štorije« življenja preprostih ljudi. Kulinarično doživetje domačnosti smo najprej pričarali z nepogrešljivo kombinacijo pršuta in zelenih oliv, danes pa mu priključujemo slastni namaz z lešniki in kakavom.

Mleko brez laktoze za brezskrben začetek dneva

Mleko je bogat vir beljakovin, mineralov in vitaminov. Pa vendar ima po njegovem zaužitju vedno več ljudi prebavne težave. Večinoma gre za simptome laktozne intolerance, ki onemogoča presnovo mlečnega sladkorja. Zato priporočamo trajno mleko Zelene Doline brez laktoze, v katerem lahko brezskrbno uživajo tudi ljudje z občutljivejšo presnovo.