GALERIJA OKUSOV

»Urbano in divje, moderno in tradicionalno, lokalno in globalno« – vse to opisuje Galerijo okusov, restavracijo visoke kulinarike, ki v ospredje postavlja prijazno vzdušje in zadovoljnega gosta. Nekaj receptov za njihove izvirne kreacije, ki vključujejo izdelke Zelene Doline, predstavljamo tudi na naši strani.

Z mešanjem narave, kulture in sodobne lokalne kulinarike v Galeriji okusov ustvarjajo celovito doživetje kulinaričnega turizma. Moderno interpretacijo tradicionalnega dosegajo z lokalnimi dobrotami, zelišči in vrtninami z lastnega vrta ter z globalnim kuharskim znanjem. Pri pripravi njihovih jedi so posebej pomembne lokalne sezonske sestavine, zato se odlično kombinirajo z izdelki Zelene Doline.

Galerijo okusov lahko obiščete v pristavi baročnega dvorca Novo Celje v Spodnji Savinjski dolini. V restavraciji so na krožnikih izključno slovenske sestavine, večina je lokalnih (odvisno od sezone), veliko pa jih chef pripravi tudi sam – zeliščne soli, zeliščna olja, zeliščne sokove, testenine, marmelade, zeliščna pesta, kruh … Lastni izdelki so združeni pod blagovno znamko Lojz Lojz.

 

SUPER zajtrk Medene sanje

Ni vsak dan dober, je pa nekaj dobrega v vsakem dnevu – dober zajtrk. Po sladkih sanjah si privoščite slastne Medene sanje za dober začetek dneva. 

SUPER zajtrk tihožitje

Naj vaše jutro zadiši v slastnem tihožitju breskev, malin, kosmičev in vanilije. Preverite SUPER enostaven recept za SUPER sadni zajtrk. Pa SUPER dober tek!

Valentinov SUPER zajtrk

Pravijo, da se dan po zajtrku pozna. Začinite ga s strastno harmonijo jagod in oreščkov, pripravite z ljubeznijo in postrezite v postelji, pa vam poljubček vaše ljubezni zagotovo ne uide.

Tropski SUPER zajtrk

Naj vas zmagovalni duet sočnega ananasa in hrustljavega kokosa v teh hladnih zimskih dneh zapelje v tople tropske kraje. Naj se vaš dan pozna po slastnem tropskem SUPER zajtrku.