GALERIJA OKUSOV

»Urbano in divje, moderno in tradicionalno, lokalno in globalno« – vse to opisuje Galerijo okusov, restavracijo visoke kulinarike, ki v ospredje postavlja prijazno vzdušje in zadovoljnega gosta. Nekaj receptov za njihove izvirne kreacije, ki vključujejo izdelke Zelene Doline, predstavljamo tudi na naši strani.

Z mešanjem narave, kulture in sodobne lokalne kulinarike v Galeriji okusov ustvarjajo celovito doživetje kulinaričnega turizma. Moderno interpretacijo tradicionalnega dosegajo z lokalnimi dobrotami, zelišči in vrtninami z lastnega vrta ter z globalnim kuharskim znanjem. Pri pripravi njihovih jedi so posebej pomembne lokalne sezonske sestavine, zato se odlično kombinirajo z izdelki Zelene Doline.

Galerijo okusov lahko obiščete v pristavi baročnega dvorca Novo Celje v Spodnji Savinjski dolini. V restavraciji so na krožnikih izključno slovenske sestavine, večina je lokalnih (odvisno od sezone), veliko pa jih chef pripravi tudi sam – zeliščne soli, zeliščna olja, zeliščne sokove, testenine, marmelade, zeliščna pesta, kruh … Lastni izdelki so združeni pod blagovno znamko Lojz Lojz.

 

Piknik sendvič

Sendviči, ki  so idealni za potovanje, malico ali za kakršnokoli priložnost, ko želite uživati v nežnih in prijetnih okusih.

Omaka za testenine

Preproste omake za testenine so idealna in zdrava rešitev za pripravo popolnega obroka, ki se ga nikoli zares ne naveličamo.

Pašteta dimljene šunke

Pašteta dimljene šunke je preprosto odlična jed, v kateri bo uživala vsa družina. 

Domači kruh

Tudi vi lahko doma spečete čudovito mehak kruh, nad katerim bodo vsi navdušeni!