Recepti

Zelenjava z jogurtovo omako

Namesto s slanimi prigrizki gostom postrezite s pisanim in zdravim krožnikom. Svežo zelenjavo obogatite z osvežilno jogurtovo omako. S tem, ko majonezo v omaki zamenjate z jogurtom, boste krožniku povečali prehransko vrednost in hkrati zmanjšali količino maščob ter kalorij.

Hitra "pica" iz bagete

Iz francoske štruce (bagete) lahko v manj kot pol ure ustvarite okusen prigrizek, ki po bogastvu okusov prav nič ne zaostaja za klasično pico. Nanjo lahko naložite svoje najljubše dodatke, jo popečete in že zadiši po sveže pečeni pici. Mi smo tokrat izbrali tunin nadev. 

Nadevan krompir s pršutom

Mileram Zelene Doline je preprosto nepogrešljiv pri pripravi različnih jedi, tudi za odličen piknik, ki ga dopolnjuje dobra družba. In zakaj ne bi prijatelje navdušili s preprosto, a unikatno pripravljenim krompirjem v družbi Milerama Zelene Doline?

Solata s testeninami, zelenjavo, belim sirom in črnimi olivami

Beli sir se mnogokrat predstavlja v zgodbi z naslovom Grška solata. Vendar smo tokrat pripravili nekoliko drugačno kombinacijo belega sira in oliv, ki jo prav tako odlikuje svežina, je hitro pripravljena in jo lahko ponudimo kot samostojen ter polnovreden obrok.

Grška solata

Imate radi okus Grčije? Bi radi končno enkrat sami naredili grško solato? Potem je to pravi recept za vas! Ko pomislimo na grško solato, se nam v misli prikradejo črne olive, beli sir in pravo olivno olje. Le kaj bi grška solata brez njih! Privoščite si tudi vi slastno grško klasiko za vroče poletne dni.