Certifikati

IFS standard

Izbrana kakovost Slovenije
Zaščitni znak »izbrana kakovost – Slovenija« potrošnikom zagotavlja, da ima izdelek posebne lastnosti in jasno sporoča, da je redno kontroliran ter v celoti pridelan in predelan v Sloveniji.

IFS standard

IFS standard
Zaradi naraščajoče globalizacije dobav proizvodov in vse večje potrebe potrošnikov, se je s strani trgovcev prepoznala potreba po enotnih kriterijih za ocenjevanje proizvajalcev živil. To je omogočilo razvoj IFS standarda. Standard je namenjen komuniciranju med trgovcem in proizvajalcem živil. IFS (International Featured Standards) Food je enovit standard, ki je namenjen oceni sistemov varnosti in kakovosti živil dobaviteljev po enotnem pristopu. Standard posebno pozornost posveča potrošniku in skrbi za nadzorovan sistem proizvodnje, da se s tem zagotovi kakovostne in varnostne proizvode.

IFS standard

Certifikat višja kakovost
Poltrdi siri Zelene Doline Edamec, Trapist, Gauda, Šmarski Rok, Dolinar in Dimar so nosilci nacionalnega zaščitnega znaka VIŠJA KAKOVOST. Odlikuje jih proizvodni proces, ki poteka brez, sicer po zakonu dovoljenih konzervansov. Nacionalni znak VIŠJA KAKOVOST podeljuje Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije.

IFS standard

Certifikat "Pridelano/proizvedeno brez GSO"
Z zavedanjem, da potrošnikom zagotovimo najboljše iz narave, smo kot prvo živilskopredelovalno podjetje v Sloveniji pridobili certifikat "Pridelano/proizvedeno brez GSO". Pridobljeni standard »Brez GSO – brez gensko spremenjenih organizmov« omogoča nadzorovan sistem certificiranja od proizvodnje osnovne surovine do končnega živila. S sledenjem standardu zagotavljamo, da živali za oddajo mleka niso bile krmljene z rastlinami in krmnimi mešanicami, ki bi bile proizvedene iz gensko spremenjenih rastlin. Prav tako so dodatki v proizvodnji živil brez gensko spremenjenih organizmov..

IFS standard

Družini prijazno podjetje
V zavedanju, da motivirani in zadovoljni sodelavci tudi soustvarjajo uspeh podjetja, smo v Mlekarni Celeia sprejeli sklop aktivnosti za njihovo zadovoljstvo, kar smo nadgradili s polnim certifikatom Družini prijazno podjetje. Ker je nenehna strokovna in osebna rast ena izmed naših prioritet, kjer uresničujemo politiko odprtih vrat ter spoštljivo in sproščeno medsebojno komuniciranje, smo se zavezali med zaposlenimi še naprej spodbujati timsko delo ter jim zagotavljati delovne pogoje, ki spodbujajo strokovnost, ustvarjalnost, inovativnost in izobraževanje. Našim zaposlenim bomo na ta način še naprej stali ob strani pri uspešnem združevanju poklicnega in zasebnega življenja.

IFS standard

Slovenska akreditacija
Laboratorij Celeia je akreditiran pri SLOVENSKI AKREDITACIJI in v celoti izpolnjuje zahteve za usposobljenost preskuševalnih in kalibracijskih laboratorijev po ISO 17025:2005. Akreditacija zagotavlja visoko stopnjo zaupanja v rezultate in kakovost izvedenih analiz.