Izpostavljeno

LCA jogurt z okusom brusnice in acai jagode brez dodanega sladkorja in sladil

Recept: Krompirjeva solata s kajmakom

Krompirjeva solata s Kajmakom Zelene Doline je odlična priloga mnogim jedem za domačo mizo ali na poletnih piknikih na prostem. Predstavljamo vam nekaj enostavnih korakov za njeno pripravo.

Potek priprave

Cel krompir skuhamo. Ko je kuhan ga olupimo, ohladimo in narežemo na manjše kose.

Zmešamo majonezno, kajmak, sok vloženih kuhamirc, jabločni kis, gorčico, nasekljan česen, sol in malo popra.

Preliv dodamo v posodo z narezanim krompirjem.

Na zelo drobno narežemo zeleno in kumarice.

Skuhamo jajca.

Vse skupaj vmešamo v solato, dodamo še drobnjak.

Dodatno začinimo s soljo po potrebi.

Zmešamo in postrežemo.

Enostavna priprava

Sestavine

Glavna jed:

Krompir
1 kg
Majoneza
80 g
Kajmak Zelene Doline
80 g
Jabolčni kis
1 žlička
Gorčica
1 žlička
Česen
2 stroka
Sol
1 žlička
Poper
Zelena
2 palčki
Kisle kumarice
5 kumaric
Drobnjak
Trdo kuhana jajca
2 jajci

Naši recepti

Ogled vseh receptov

Dnevni kuharski navdih Zelenih Dolin za dober obrok ali kuharska umetnina za razvajanje brbončic – v naši knjižnici receptov se najde ustrezen za vsako priložnost kot tudi za zahtevne jedce.