
Krompirjeva solata s Kajmakom Zelene Doline je odlična priloga mnogim jedem za domačo mizo ali na poletnih piknikih na prostem. Predstavljamo vam nekaj enostavnih korakov za njeno pripravo.
Potek priprave
Cel krompir skuhamo. Ko je kuhan ga olupimo, ohladimo in narežemo na manjše kose.
Zmešamo majonezno, kajmak, sok vloženih kuhamirc, jabločni kis, gorčico, nasekljan česen, sol in malo popra.
Preliv dodamo v posodo z narezanim krompirjem.
Na zelo drobno narežemo zeleno in kumarice.
Skuhamo jajca.
Vse skupaj vmešamo v solato, dodamo še drobnjak.
Dodatno začinimo s soljo po potrebi.
Zmešamo in postrežemo.
Enostavna priprava

Sestavine
Glavna jed:
Naši recepti
Ogled vseh receptovDnevni kuharski navdih Zelenih Dolin za dober obrok ali kuharska umetnina za razvajanje brbončic – v naši knjižnici receptov se najde ustrezen za vsako priložnost kot tudi za zahtevne jedce.