
Potek priprave
V mešalnik vlijemo mleko ter dodamo skuto, škrob, 45 g naribanega Senenega sira s tartufi (preostanek prihranimo) ter začinimo s ščepcem soli, popra in česna v prahu. Miksamo dokler ne dobimo gladke zmesi.
Pripravljeno zmes prelijemo v ponev, dodamo ščep suhe bazilike in origana. Na srednji temperaturi kuhamo dobrih 5 minut in ves čas mešamo.
V soljeni vodi skuhamo široke rezance ali druge najljubše testenine.
Omako prelijemo čez kuhane testenine, po vrhu pa potrosimo preostanek slastnega naribanega Senenega sira s tartufi.
1 ura
Enostavna priprava
4

Sestavine
Glavna jed:
Za lažjo pripravo, si lahko ogledate video:

Naši recepti
Ogled vseh receptovDnevni kuharski navdih Zelenih Dolin za dober obrok ali kuharska umetnina za razvajanje brbončic – v naši knjižnici receptov se najde ustrezen za vsako priložnost kot tudi za zahtevne jedce.