
Predstavljamo vam sladico, s katero je sladko presenečenje za bližnje več kot zagotovljeno! Pregrešno dobre jagodne trufle smo naredili s pomočjo LCA jogurta z jagodo in krem mascarpone sira Zelene Doline.
Potek priprave
Piškote nadrobimo v drobne koščke. Zmešamo z mascarpone sirom Zelene Doline in jagodnim jogurtom LCA Zelene Doline.
Jagode nasekljamo na manjše koščke in jih vmešamo v maso.
Iz mase oblikujemo kroglice in jih polagamo na pekač. Celoten pekač prestavimo v hladilnik za 30 minut da se masa malo strdi.
Medtem stopimo belo čokolado. Strjene kroglice namočimo v belo čokolado in jih zopet položimo nazaj na površino da se strdijo.
V preostalo belo čokolado dodamo kapljico rdečega barvilo da dobimo rozasto barvo. Z roza čokolado poškropimo kroglice.
Narejene jagodne trufle položimo nazaj v hladilnik za 30 minut in postrežemo.
45 min
Enostavna priprava
10

Sestavine
Glavna jed:
Naši recepti
Ogled vseh receptovDnevni kuharski navdih Zelenih Dolin za dober obrok ali kuharska umetnina za razvajanje brbončic – v naši knjižnici receptov se najde ustrezen za vsako priložnost kot tudi za zahtevne jedce.